ANKARA / ÇANKAYA - Bahçelievler Deneme Anadolu Lisesi

Ara

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) tarafından, “LÖSEV İncileri” projesi kapsamında, vakıf temsilcisi Hazal KOÇAK tarafından lösemi ve kanser, sağlıklı beslenme, öğrencilerde sivil toplum ve sosyal sorumluluk bilincini geliştirerek geleceğin duyarlı bireylerinin yetişmesini sağlamak amacıyla tanıtım semineri düzenlenmiştir. Bu seminer ile öğrencilerimize, LÖSEV’i tanıtarak ilgilerini katkıya dönüştürüp, uzun vadede bilinçli ve topluma duyarlı gönüllüler kazanılması hedeflenmiştir

Seminerin planlanması, uygulanmaya konması ve gerekli işbirliklerin yürütülmesindeki desteklerinden dolayı Okul Müdürümüz Mehmet TÜZEL’e, seslendirdikleri “Lösev Marşı’yla sağladıkları katkı sebebiyle müzik öğretmenimiz Firdevs Figen OĞUZ yönetimindeki okulumuz müzik sınıfı korosuna; Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Havva KIR’a ve Rehberlik Servisimize teşekkür ediyoruz.

Ara

5 Aralık 2023 Salı günü, okulumuzun 68. Kuruluş Yıldönümünü kutladık. Mezunlarımızın ve okulumuza yıllarca hizmet ettikten sonra emekli olmuş öğretmen ve idarecilerimizin de katıldığı kutlama programımız kuşaklar arası buluşmanın yaşandığı bir atmosferde gerçekleşti.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programımızı, okulumuzdan emekli olmuş öğretmenlerimizin, henüz görevini devam ettirmekte olan öğretmenlerimizin ve mezun öğrencilerimizin katılımıyla duygusal ve samimi bir atmosferde gerçekleştirdik.

Kutlama programının hazırlanmasında ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen; Okul Müdürümüz Mehmet Tüzel, Edebiyat Öğretmenimiz Ülgen Usuflu, Biyoloji Öğretmenimiz Ferda Taşdan, Müzik Öğretmenimiz Yavuz Demirpek, BTR öğretmenimiz Havva Kır ve tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

21 Kasım 2023 Salı günü Başkent Ankara’da gerçekleştirilen 6. Uluslararası Türk Dünyası Bilim ve Kültür Şenliği’ne öğretmenlerimiz eşliğinde öğrencilerimizle birlikte katıldık.

Kas

Cumhuriyet yolunda harcanan bir ömrün son nefesinin 85. yıldönümünde, Ölümsüz Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi, minnet, rahmet ve özlemle anıyoruz.

Kas

8 Kasım 2023 Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda “Lise Sıralarından Kariyerini Yönet” konulu seminer gerçekleştirilmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesinden Savaş ÇETİNKAYA tarafından 12.sınıf öğrencilerimize yönelik olarak verilen seminerde; kariyer belirleme , iş dünyasının beklentileri, sahip olunması gereken yetkinlikler, üniversite seçiminde dikkat edilmesi önemli olan kriterler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Seminerin planlanması, uygulanmaya konması ve gerekli işbirliklerin yürütülmesindeki desteklerinden dolayı Okul Müdürümüz Mehmet TÜZEL’e, Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Havva KIR’a ve Rehberlik Servisimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yazılan Kurtuluş Destanı’nın gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladık.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bağımsızlık yolunda canlarını ortaya koyan kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz.

Ekm

25 Ekim 2023 Çarşamba Günü okulumuz konferans salonunda Doç. Dr. Sönmez Sayılı tarafından okulumuz öğrencilerine "Dinamik Dünyamız ve Madenler" konulu  seminer çalışması yapıldı.